diumenge, 10 de maig del 2009

ARRÒS + POLLASTRE AMB SALSA D'ANXOVES


Abans de res, dir-vos que estic intentant treballar-me més la presentació dels plats i fer fotografies amb més bona qualitat, esper-ho anar-ho aconseguint!

Bé, us presento un plat que no té preu: Pollastre amb salsa d'anxoves, una recepta que em va ensenyar un gran amic, que malgrat ser jove és dels que com jo intenta apendre a cuinar.

És una recepta molt senzilla de fer.

Ingredients:
  • Arròs blanc.
  • Filets de pollastre.
  • Anxoves (unes 3 aprox).
  • Crema de llet.
  • Ceba.
  • Conyac.
Us explicaré una mica els passos que heu de seguir per fer la recepta.
En primer lloc poses a bullir l'arròs, mentre esperes fregeixes ceba a foc lent la poses en un recipient amb crema de llet, un parell d'anxoves i unes gotes de conyac i ho bats tot amb la batedora fins que quedi líquid. Un cop tens la salsa feta fas els filets de pollastre a la planxa. Un cop fets els poses en una paella grossa i hi tirem la salsa a dins. Ho deixem uns minuts a foc lent i ja ho tenim!!

És un plat únic que atipa molt. L'arròs serveix de molt bon acompanyament per la salsa i el pollastre.

*és important que mentre tirem els ingredients a la salsa, sobretot les anxoves, l'hanem provant per saber si la volem molt forta de gust o no.

BON PROFIT!

1 comentari:

  1. He mirat el teu blog i noia vas molt be!!
    Les teves receptes son perfectes per els estudiants i per a tos els que aneu escassos de temps i no us poseu massa a la cuina.
    Sense anar més lluny, aquesta salsa de ’anxoves ha de estar boníssima .
    Recomanaré el teu blog a una colla d’estudiants que conec (entre ells el meu fill) segur que en trauran profit.
    Gràcies i endavant!!!

    ResponElimina