Bé, us presento un plat que no té preu: Pollastre amb salsa d'anxoves, una recepta que em va ensenyar un gran amic, que malgrat ser jove és dels que com jo intenta apendre a cuinar.
És una recepta molt senzilla de fer.
Ingredients:
- Arròs blanc.
- Filets de pollastre.
- Anxoves (unes 3 aprox).
- Crema de llet.
- Ceba.
- Conyac.
Us explicaré una mica els passos que heu de seguir per fer la recepta.
En primer lloc poses a bullir l'arròs, mentre esperes fregeixes ceba a foc lent la poses en un recipient amb crema de llet, un parell d'anxoves i unes gotes de conyac i ho bats tot amb la batedora fins que quedi líquid. Un cop tens la salsa feta fas els filets de pollastre a la planxa. Un cop fets els poses en una paella grossa i hi tirem la salsa a dins. Ho deixem uns minuts a foc lent i ja ho tenim!!
És un plat únic que atipa molt. L'arròs serveix de molt bon acompanyament per la salsa i el pollastre.
*és important que mentre tirem els ingredients a la salsa, sobretot les anxoves, l'hanem provant per saber si la volem molt forta de gust o no.
BON PROFIT!
He mirat el teu blog i noia vas molt be!!
ResponEliminaLes teves receptes son perfectes per els estudiants i per a tos els que aneu escassos de temps i no us poseu massa a la cuina.
Sense anar més lluny, aquesta salsa de ’anxoves ha de estar boníssima .
Recomanaré el teu blog a una colla d’estudiants que conec (entre ells el meu fill) segur que en trauran profit.
Gràcies i endavant!!!